bara

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Συνάντηση Μιχαηλίδη με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

Συνάντηση με επίκεντρο την Αλεξανδρούπολη, τις δημοτικές κοινότητες και τους πολίτες του Δήμου μας, είχε ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΝΑΣΑ για την Αλξανδρούπολη», Παύλος Μιχαηλίδης με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης. Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στις αναπτυξιακές δομές κατά την υλοποίηση των οποίων θα δημιουργηθούν και θέσεις εργασίας. Κατατέθηκαν οι απόψεις και οι προτάσεις και από τις δύο πλευρές και συμφώνησαν σε άμεση και συνεχή συνεργασία για τη διαμόρφωση στρατηγικής που θα δίνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο ο Δήμος όσο και οι πολίτες.
Από τον κ. Μιχαηλίδη έγινε αναφορά στην πρόσφατη ημερίδα για την ανεργία που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου. Όπως είπε, η ανεργία, κυρίως των νέων, είναι η αγωνία όλων μας και τόνισε ότι αυτή θα είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος της παράταξης, που θ’ ανακοινωθεί σύντομα.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, κατά την οποία ο κ. Μιχαηλίδης προέτρεψε όλους ν’ ασχοληθούν με τα κοινά και να δηλώσουν την παρουσία τους από όποια παράταξη επιθυμούν.
Τον κ. Μιχαηλίδη συνόδευαν υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Από το Γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου