bara

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Παρουσίαση Μ.Γ.Σ Εθνικός στον συνδιασμό "ΑΝΑ.Σ.Α για την Αλεξανδρούπολη"

Ο ΜΓΣ Εθνικός παρουσιάζει το όραμα του για τον αθλητισμό της πόλης, στους υποψηφίους συνδυασμούς των εκλογών Δήμου και Περιφέρειας
Η διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικού, ξεκίνησε ενημερωτικές συναντήσεις με τους υποψήφιους Δημάρχους και Περιφερειάρχες, των επερχόμενων εκλογών.

Το Σάββατο το πρωί φιλοξένησε στα γραφεία του, τον Δημοτικό συνδυασμό του ΑΝΑΣΑ, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Παύλο Μιχαηλίδη και τους υποψήφιους συμβούλους, Γιώργο Πανταζίδη, Ιπποκράτη Δήμητσα, Πέτρο Κωνσταντινίδη, Πέτρο Σαββίδη και Ειρήνη Αλεξά.
Το ΔΣ του Εθνικού παρουσίασε οπτικό υλικό , με την ιστορία του, την οργάνωση και τον τρόπο διοίκησης του οργανισμού Εθνικός, τις δράσεις των τμημάτων του σήμερα καθώς και την κοινωνική προσφορά του.
Ανέλυσε το όραμα του για τον αθλητισμό της Αλεξ/πολης και της ευρύτερης περιοχής, με συγκεκριμένες προτάσεις για τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και νέες που απαιτούνται για να καλύψουν το κενό κυρίως των κλειστών χώρων. Παρουσίασε προτάσεις ανάπτυξης αθλητικού τουρισμού, μαζικής άθλησης, ειδικών ομάδων υγείας, εξωστρέφειας στις γειτονικές χώρες.
Οι υποψήφιοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το αγωνιστικό αλλά και κοινωνικό έργο που επιτελείται στον Εθνικό τα τελευταία χρόνια και υποσχέθηκαν να μελετήσουν όλα τα θέματα που τέθηκαν στον διάλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου