bara

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Δελτίο Τύπου για το χρυσό της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη»

H δημοτική παράταξη «ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παύλο Μιχαηλίδη, τάσσεται κατά της νέας προσπάθειας της Εταιρίας Α.Ε. ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ, να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε δύο νέες περιοχές Αύρα- Μέστη του Δήμου Αλεξανδρούπολης.Η Εταιρία, αγνοώντας την έντονη και κάθετη αντίθεση, σύσσωμης της κοινωνίας της περιοχής μας, υπέβαλε αίτημα προς την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης προκειμένου να της χορηγηθεί νέα άδεια Μεταλλευτικών Ερευνών στην Π.Ε. Έβρου κοντά στην κοινότητα Μέστης για 9.950 στρέμματα.
Η παράταξή μας λέει το μεγάλο «ΟΧΙ» μαζί με τους πολίτες που εδώ και 15 χρόνια στέλνουν το μήνυμα για τη μη αποδοχή αυτής της καταστροφικής για το περιβάλλον, επένδυσης.
Εξ άλλου, η παράταξή μας, από την αρχή της δημιουργίας της έθεσε μέσα στις τρεις βασικές και αδιαπραγμάτευτες αρχές της, την αντίθεσή της στο συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο διαιωνίζεται με την ανοχή και τη στήριξη της δικομματικής Κυβέρνησης, με το τέλος της οποίας, θα λήξει και κάθε προσπάθεια της Εταιρίας για τη συγκεκριμένη επένδυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου