bara

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Συνάντηση Εθνικού με Συνδυασμό "Δήμος και Δημότες"

Η διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικού συνέχισε τις επαφές με τους υποψήφιους συνδυασμούς του Δήμου Αλεξ/πολης. Αυτή τη φορά συναντήθηκε με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ και ΔΗΜΟΤΕΣ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Απόστολο Φωτιάδη.Φιλοξένησε στα γραφεία του, την αντιπροσωπεία του Δημοτικού συνδυασμού αποτελούμενη από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, Γρηγόρη Καραπιπέρη, Ιωάννη Μιχαηλίδη, Χρήστο Φωτιάδη, Βασιλική Βαρσαμάκη, Μενέλαος Λαχτάρας, μαζί με τον επικεφαλής κ.Φωτιάδη.
Το ΔΣ του Εθνικού παρουσίασε οπτικό υλικό, με την ιστορία του, την οργάνωση και τον τρόπο διοίκησης του αθλητικού οργανισμού Εθνικός, τις δράσεις των τμημάτων του σήμερα καθώς και την προσφορά του, στην κοινωνία της Αλεξ/πολης και του Καλλικρατικού Δήμου.
Ανέλυσε το όραμα του για τον αθλητισμό της Αλεξ/πολης και της ευρύτερης περιοχής, με συγκεκριμένες προτάσεις για τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και νέες που απαιτούνται για να καλύψουν το κενό κυρίως των κλειστών χώρων. Παρουσίασε προτάσεις ανάπτυξης αθλητικού τουρισμού, μαζικής άθλησης, ειδικών ομάδων υγείας, εξωστρέφειας στις γειτονικές χώρες.
Ο Απόστολος Φωτιάδης μετά το τέλος της παρουσίασης δήλωσε Εθνικάκιας και τόνισε ότι είναι γνώστης των περισσοτέρων αθλητικών θεμάτων της πόλης. Μίλησε για ιστορικά αθλητικά γεγονότα που αφορούν τον Εθνικό σε σχέση με την διαδρομή του στην κεντρική πολιτική σκηνή. Υποσχέθηκε τέλος την μεγέθυνση της συνεργασίας με τον Εθνικό και την χρησιμοποίηση του ως τον άμεσο αθλητικό του σύμβουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου