bara

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

«Αναγέννηση της Σαμοθράκης» Χρύσα Μόραλη – Αντωνάκη, Υποψήφια Δήμαρχος Σαμοθράκης

Διακήρυξη - πρόσκληση προς τους Σαμοθρακίτες
Αποτελεί κοινή διαπίστωση πως σήμερα η κοινωνία ασφυκτιά και το αμφιλεγόμενο πολιτικό περιβάλλον δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του τόπου μας. Η Σαμοθράκη βρίσκεται αντιμέτωπη με πολύ δυσμενείς καταστάσεις τις οποίες οι κάτοικοί της βιώνουν και έχουν κάθε δίκιο να είναι απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι.

Οι μεγάλες ευκαιρίες που ήρθαν στο νησί, μαζί με τους Πρωθυπουργούς και τους Υπουργούς που τις έφεραν, πέρασαν κι έφυγαν ανεκμετάλλευτες. Αεροδρόμιο, λιμάνι, αλιευτικό καταφύγιο, κέντρο υγείας, βιολογικός καθαρισμός και άλλα πολλά έργα υποδομής, ανακοινώθηκαν, χειροκροτήθηκαν και σχεδιάστηκαν, αλλά μέσα από την απραξία και την ανικανότητα, τέθηκαν στις καλένδες.
Η επικεφαλής του συνδυασμού «Αναγέννηση της Σαμοθράκης» και όλοι εμείς που συμμετέχουμε σε αυτόν, καταθέτουμε τη δική μας πρόταση και το όραμά μας, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες, συμφέροντα και πελατειακές σχέσεις, πρακτικές παλαιοκομματικές που συνέβαλαν τα μέγιστα στις καταστάσεις που ζούμε.
Στην παράταξή μας έχουν λόγο και ρόλο ΟΛΑ τα μέλη που την απαρτίζουν αλλά και κάθε πολίτης που έχει άποψη για ό,τι συμβαίνει στο νησί μας και θέλει να συμμετέχει σε ό,τι αποφασίζεται για τη Σαμοθράκη.
Η παράταξή μας αφουγκράζεται τις απόψεις, διεκδικεί, συνεργάζεται και αγωνίζεται, με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη της Σαμοθράκης και το συμφέρον του απλού Σαμοθρακίτη.
Είμαστε ένας συνδυασμός ανεξάρτητος, δημοκρατικός και ριζοσπαστικός. Μακριά από κομματικά χρίσματα. Το δικό μας κομματικό χρίσμα είναι το συμφέρον της Σαμοθράκης και η ανάπτυξη αυτής με κάθε τρόπο.
Δε θα ακούσετε από εμάς λόγια χωρίς περιεχόμενο, απλές διαπιστώσεις και κούφιες ιδέες. Οι προτάσεις μας είναι ρεαλιστικές και πρακτικές. Δεν είναι ψεύτικες υποσχέσεις και μη πραγματοποιήσιμα οράματα και έχουμε τη γνώση να τις πραγματοποιήσουμε. Η επικεφαλής του συνδυασμού μας και υποψήφια δήμαρχος Χρύσα Μόραλη - Αντωνάκη και όλοι οι άνθρωποι που στελεχώνουμε την «Αναγέννηση της Σαμοθράκης» δηλώνουμε πως θα αγωνιστούμε και θα εργαστούμε σκληρά για την ανάπτυξη και το συμφέρον του νησιού μας και των Σαμοθρακιτών. Σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε μαζί μας όλους τους δημότες του νησιού, με τις προτάσεις τους, τις παρατηρήσεις τους και την κριτική τους.
Διεκδικούμε την ψήφο των Σαμοθρακιτών με σεβασμό, αίσθημα ευθύνης, φιλότιμο, γνώση και πίστη στις δυνατότητες όλων.
Οραματιζόμαστε και προτείνουμε ένα Δήμο ανεξάρτητο που παίρνει πρωτοβουλίες, ασκεί ορθές πολιτικές, προγραμματίζει σωστά, διεκδικεί χωρίς εκπτώσεις, δεν συναλλάσσεται, επιζητεί τη συμμετοχή του ενεργού πολίτη - δημότη και διαχειρίζεται ορθολογικά και με διαφάνεια κάθε οικονομικό πόρο.
Όλοι μαζί, για τον τόπο μας και τις μελλοντικές γενιές, πρέπει να φέρουμε τη Σαμοθράκη στη θέση που της αξίζει. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία.
Δουλεύουμε για τη Σαμοθράκη, έχουμε τις λύσεις.
Δουλεύουμε για τη Σαμοθράκη, φέρνουμε τη μεγάλη αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου