bara

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Η ελληνική ύπαιθρος με ευρωπαϊκή αισθητική από δημοσιογράφο του Έβρου

http://inkomotini.gr/
Ένα νέο ηλεκτρονικό περιοδικό,ευρωπαϊκής αισθητικής, υποδέχτηκαν με ικανοποίηση οι αναγνώστες του διαδικτύου πριν από λίγες μέρες , καθώς μόλις κυκλοφόρησε.
Το countrymagazine.gr είναι αφιερωμένο στις δραστηριότητες έξω από την πόλη, και δημιουργήθηκε από τη δημοσιογράφο

Ιωάννα Παρασχάκη, με σκοπό, όπως η ίδια λέει «να παρουσιαστεί και πάλι η ζωή στην ελληνική ύπαιθρο μέσα από μια άλλη ματιά και με μια διαφορετική αισθητική».
Στο countrymagazine.gr μπορεί να διαβάσει κανείς θέματα που αφορούν πρωτοβουλίες ανθρώπων της υπαίθρου, να απολαύσει μοναδικές φωτογραφίες και θέματα από την παρατήρηση φυτών και ζώων και να περιηγηθεί σε τόπους και ξενώνες μοναδικής αξίας.


Στο πρώτο σημείωμα της έκδοσης η ίδια μεταξύ άλλων σημειώνει «Το ηλεκτρονικό μας περιοδικό δημιουργήθηκε, γιατί θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, την αγάπη μας και την πίστη μας στο μοναδικό τρόπο ζωής της ελληνικής υπαίθρου. Στόχος μας είναι να φέρνουμε καθημερινά το φρέσκο αέρα της εξοχής στο σπίτι σας, μαζί με τους ανθρώπους που ζούνε και δημιουργούνε στην αγκαλιά της ελληνικής φύσης. Δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, παρατηρητές πουλιών και λουλουδιών, γράφουν καθημερινά για την Ελλάδα της φύσης, της ζωής, της δημιουργίας.
Με την προσδοκία πως θα έχουμε μαζί μας και τις δικές σας σκέψεις, προτάσεις και ιδέες για να γίνουμε καλύτεροι, ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε και πάλι την ελληνική ύπαιθρο με την αξία, την αισθητική και τη μοναδικότητα που της ταιριάζει».
Τα σχόλια για το countrymagazine.gr στα κοινωνικά δίκτυα είναι κάτι παραπάνω από θετικά, ενώ σημειώνεται πως οι αναγνώστες του περιοδικού μπορούν να το στηρίζουν με τη δική τους ελεύθερη συνδρομή είτε σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με PayPal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου